Diverse Trainingen

Op magisch niveau

Barmagic Trainingen

Wat is barmagic precies? Kortom wat kan je als horecaondernemer en/of medewerker er dan mee? Barmagic sluit heel goed aan op het stuk entertainment wat gasten verwachten in een horecaonderneming. Elk bedrijf is altijd op zoek naar meerwaarde voor zijn bedrijf. Door middel van barmagic biedt goochelaar Michael Divano u vervolgens de oplossing tussen gastenbinding, entertainment en omzetverhoging.

Het herhaaldelijk terugkeren van gasten die meer tijd en geld spenderen is in deze tijd goud waard. Tijdens een intensieve dagtraining leert men de volgende punten:” upselling, gasten vermaken, magisch onderonsje, wat is entertainment en geweldige goocheltrucs om de gasten te verwonderen”.

De barmagic trainingen van goochelaar Michael Divano zal met behulp van de online instructievideo's makkelijker en sneller worden aangeleerd. Dus wilt u ook meer omzet, een hogere entertainment en gemotiveerde medewerkers op de werkvloer, neem dan direct contact op. Dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Barmagic training van goochelaar Michael Divano

OP ZOEK NAAR TRAININGEN?

Ik kan u helpen met:

Meer informatie? Bel geheel vrijblijvend 024-845 45 85 óf klik hieronder

Retail Trainingen

Iedere dag komen er potentiële klanten binnen in uw retailbedrijf. Het is namelijk de kunst om klanten niet alleen te laten kijken, maar ook te laten kopen. De energie die dit dan geeft, wanneer een klant met tassen vol de winkel verlaat, is werkelijk overweldigend.

Tijdens de retail trainingen van goochelaar Michael Divano worden er niet alleen trucs uitgelegd. Ook de achterliggende gedachte worden besproken. De psychologie, het overtuigen en presentatie zullen uw medewerkers dan direct kunnen terugkoppelen op de werkvloer. Hoe geweldig is dat nu, dat uw medewerkers na deze retail training nog beter kunnen verkopen, en dat ze de entertainer zijn van uw winkel.

In de retail zijn er altijd goede ideeën en/of goede voornemens om de winkelomzet te verhogen. De vraag blijft altijd: “Hoe gaan we dit doen”? Een resultaatgerichte training misschien? In deze retail training van goochelaar Michael Divano leert men 7 simpele stappen om de winkelomzet te verhogen en uw klanten te entertainen.
Barmagic training van goochelaar Michael Divano
workshop goochelen voor volwassenen in trainingen klein
Workshop goochelen voor volwassenen

Goochelen is momenteel heel erg populair. Dit komt ook door diverse televisieprogramma’s zoals Dynamo en Mindf*ck van Victor Mids. Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen van een professionele goochelaar? Dan kunt u Michael Divano inhuren voor een workshop goochelen. De workshop is volledig aan te passen aan uw wensen voor uw bedrijf, vereniging en/of instelling.

Een workshop goochelen is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag, teambuilding of verenigingen. Of wilt u gewoon de geheimen weten van een goochelaar? Deze workshop goochelen kan teven ook worden ingezet als bedrijfstraining met doelstellingen die het bedrijf wilt overdragen aan zijn medewerkers.

In overleg, waarbij u uw wensen aangeeft, maken we een passende workshop. Tijdens de workshop goochelen is er sprake van een ongedwongen sfeer. En toch zit iedereen op het puntje van de stoel! Ten slotte is de tijdsduur van de workshop goochelen aan te passen aan uw wensen en worden alle gebruikte materialen meegegeven.
Workshop goochelen voor kinderen

Elke workshop start met een korte goochelshow, daarna legt Michael de volledige goocheltruc uit. Iedere workshop bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel van de workshops goochelen wordt er eerst geoefend aan de vingervlugheid. Het kan zijn dat het dan allemaal wat moeilijk is. Geen probleem! Thuis kunnen de cursisten daarmee verder oefenen via de online instructievideo.

Vervolgens gaan de cursisten tijdens het tweede deel van de workshops goochelen een goocheltruc in elkaar knutselen. Mocht deze goocheltruc onverhoopt kapotgaan dan kunnen de cursisten met behulp van de online instructievideo het nogmaals maken. Tijdens de workshops wordt er ook aandacht besteed aan het presenteren van de goocheltruc.

In mijn woonplaats Wijchen geef ik tweemaal per jaar een reeks goochelworkshops voor kinderen. Tijdens de workshops wil ik kinderen dan ook enthousiast maken voor het goochelen. Als afsluiting geven de kinderen een eindshow voor familie, vrienden en goochelliefhebbers.

Handtekening goochelaar Michael Divano
Workshop goochelen voor kinderen in trainingen groot

Controleer beschikbaarheid!