Voeg je header hier toe

Mijn Biografie

even voorstellen

goochelaar Michael Divano

Hallo, Michael wilt zich graag aan u voorstellen door middel van zijn biografie. Geboren in Breda en opgegroeid in diverse plaatsen in NLD. Inmiddels woont hij sinds 2017 in Wijchen en staat hij bekend als één van de meest technische goochelaars van Europa.

Als kleine jongen was Michael al gefascineerd door de goochelkunst. Nadat hij jarenlang heeft getraind, geoefend en ook hard heeft gewerkt is Michael nu ongelofelijk trots en blij! Michael heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken! Zodra Michael zijn spullen mag inpakken voor een optreden, voor op een bruiloft, feest of zakelijke evenement, geeft dit energie om doordeweeks te werken aan trainingen en het schrijven & regisseren van nieuwe routines. Daarnaast geeft Michael workshops en lezingen. De vrijheid die het biedt als zelfstandig ondernemer is een fantastisch gegeven. Zo is er een ideale situatie voor hem gecreëerd, omdat hij zo zijn werkzaamheden perfect kan combineren met zijn gezin.

Michael is dan ook erg nieuwsgierig naar wat de toekomst hem nog allemaal gaat brengen, zowel privé als zakelijk. Hij kan niet wachten om te horen over uw evenement en wat uw wensen dan zijn.
Profielfoto in biografie van goochelaar Michael Divano

ZOEKT U EEN GOOCHELAAR?

Ik kan u helpen met:

Meer informatie? Bel geheel vrijblijvend 024-845 45 85 óf zie

verleden goochelaar Michael Divano

In dit gedeelte van de biografie van goochelaar Michael Divano vertelt hij u waarom Michael is gaan goochelen.  Op jonge leeftijd is Michael in aanraking gekomen met het goochelvirus. Zijn moeder liet hem een kleine illusie zien. Ze had een munt, een speelkaart en een limonadeglas. Ze legde toen de speelkaart op de opening van het limonadeglas en pakte de munt van de tafel. De munt ging dwars door de kaart en belandde in het limonadeglas. Het gevoel op dát moment, is niet in woorden te beschrijven. Vanaf dát moment wist Michael dat hij zijn leven zou wijden aan de goochelkunst.

Na zijn studie (small business en retail management) heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is Michael de wereld gaan verkennen. Hij ging werken als entertainer, de straat op met approach magic en ondertussen maakte Michael op de mooiste boulevards ter wereld fantastische circleshows. Tijdens het rondreizen heeft hij een periode op cruiseschepen gewerkt, zowel als entertainer, animator én magic bartender. Inmiddels heeft Michael al in 41 landen mogen optreden.
Biografie het heden van goochelaar Michael Divano klein
heden goochelaar Michael Divano

Terug in Nederland is Michael zijn partner tegengekomen. Inmiddels zijn ze al 13 jaar samen en hebben zij twee fantastische lieve kinderen (Michael jr. & Ivy). In deze 13 jaar heeft Michael een netwerk opgebouwd en dit is dan allemaal gedaan op de ouderwetse manier van offline marketing. Nu is het dan tijd om zichzelf online te gaan promoten en te laten zien aan de wereld wie Michael is!

Om mezelf online te gaan promoten heeft Michael als eerste besloten om deze geweldige website te maken. Daarnaast gaat Michael aan de slag met social media zoals bijvoorbeeld:" Facebook, Twitter, Instagram en YouTube". Michael zou het leuk vinden als u Michael op één of meerdere van de bovenstaande social-mediakanalen gaat volgen (allemaal mag ook!).

In zijn woonplaats Wijchen geeft Michael tweemaal per jaar een goochelworkshop voor kinderen. Tijdens deze workshops hoopt Michael kinderen enthousiast te maken over de goochelkunst, zodat er nieuwe goochelkampioenen worden ‘geboren’. Daarnaast geven de kinderen nog een eindshow voor familie, vrienden en liefhebbers.
Mijn toekomst en visie

Tot slot eindigt de biografie van goochelaar Michael Divano met zijn toekomst en visie. Persoonlijk is Michael ervan overtuigd dat zijn succes is bepaald door het ontwikkelen van eigen goocheltrucs en routines. Wat nog belangrijker is, is dat ik uw gasten vriendelijk en respectvol behandel. Tijdens zijn optredens is Michael ook uw visitekaartje. Bovendien staat het succes van uw feest/evenement gelijk aan zijn succes als goochelaar.

Iedere aanvraag om goochelaar Michael Divano te boeken voor uw feest en/of evenement neemt Michael altijd serieus. Ongeacht welk budget u heeft. Michael wilt altijd kijken naar alle mogelijkheden. Inmiddels heeft Michael ook een netwerk van goochelaars in de diverse prijsklassen tot zijn beschikking. Het streven is dan ook om bij iedere aanvraag een prettige, professionele en betrouwbare samenwerking te bewerkstelligen.

Michael hoopt u binnenkort te mogen ontmoeten.

Met magische groet,
Handtekening goochelaar Michael Divano
Toekomst en visie in biografie

Controleer beschikbaarheid!